Category:
Kolleger i Atkins i samtale rundt om et bord

17. maj 2023 –

Endelig er det igen tid til Skandinaviens største jernbanekonference! Mandag den 22. maj går det løs i Tivoli Hotel & Congress Center, og i Atkins glæder vi os til at møde nye og kendte ansigter til en dag i banernes tegn.

RAILcph samler jernbanens primære aktører til en dag med flere end 50 indlægsholdere, key-note speakers, paneldebatter samt masser af muligheder for at netværke på tværs af branchen.

I Atkins har vi landets største og fagligt bredeste hold af baneeksperter. Vi rådgiver om alle facetter af projektet – uanset om det er højhastighedsbaner, traditionelle regional- og lokalbaner, metrosystemer eller letbaner, og vi ser frem til at mødes med nuværende såvel som kommende kunder, samarbejdspartnere og kolleger til en fantastisk konference.

Mød os på stand nr. 13 til en snak om banen, hvilke baneprojekter vi arbejder med i Atkins, vores faglige områder og de ydelser vi tilbyder vores kunder. Du har også mulighed for at deltage i vores konkurrence, hvor du får testet din viden om banen.

Nogle af vores dygtige specialister har desuden fire indlæg med, som du ikke må gå glip af:

  • Rule based parametric calculations for design optimization – MSCats (Jesper Henrichsen, kl. 11:00-11:35, spor: Innovation & Digitalisering)
  • Hvilken betydning har det, at sporet krummer? (Johan Hartnack, 13:30-14:02, spor: Blandet spor)
  • Hvad gør digital baneprojektering til det nye sort? (Steffen Bach, 14:04-14:36, spor: Innovation & Digitalisering)
  • Den militære funktion af TEN-T korridorerne – jernbanen som den strategiske spiller i en geopolitisk kontekst? (Ute Stemmann, 16:14-16:46, spor: Blandet spor)

Se hele programmet.

Vi glæder os til en inspirerende dag med fokus på banen!