Menu
Naturpark Amager

Naturpark Amager kan snart besøges fra vandet

29. juni 2021

Den 28. juni tog teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen første spadestik til tre af i alt syv nye samlingssteder, der skal give mulighed for flere natur- og friluftsaktiviteter i Naturpark Amager.

 
De nye faciliteter består bl.a. anløbssteder for kajakker og robåde, ny badezone, steder til spisning, leg og naturformidling.
I 2019 vandt Atkins Danmark, som teknisk rådgiver, sammen med LYTT, ADEPT og BARK Rådgivning konkurrencen om at udvikle tre nye hovedindgange og fire nye samlingssteder i Naturpark Amager. De skal fungere som orienteringspunkter i landskabet og forbedre mulighederne for at udforske det storslåede naturområde.

Atkins løfter rådgiveropgaverne omkring konstruktioner på vand og ved vand, anlæg af stier, trapper m.m., geoteknik, natur, afvanding, kystsikring i forbindelse med indgreb i diger, myndighedsbehandling samt byggeledelse og arbejdsmiljø.

Naturpark Amager udvikles i partnerskab mellem Københavns Kommune, Naturstyrelsen, By & Havn, Tårnby Kommune og Dragør Kommune. Det samlede udviklingsprogram er støttet af Nordea-fonden, Friluftsrådets udlodningsmidler til friluftsliv samt Lokale- og Anlægsfonden.

Læs mere om Naturpark Amager

Visualisering: LYTT + ADEPT

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok