Category:
Glædelig jul og godt nytår fra os i Atkins

1. december 2021 –

Fra alle os i Atkins vil vi sende en stor tak til vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger for et godt samarbejde i 2021. Sammen har vi skabt fantastiske resultater, der styrker mobilitet, infrastruktur og en bæredygtig udvikling i Danmark.

For os i Atkins har det på flere måder været et ganske særligt år. I sommer fejrede vi 20 år i Danmark. Ovenikøbet kunne vi mødes fysisk og festligholde, hvad vi sammen har opnået over to årtier.

Vi er stolte over, at vi igennem 2021 har været med til at realisere masser af alsidige infrastrukturprojekter, som sætter skub på en grøn og mere bæredygtig udvikling af vores samfund.

Heriblandt kan vi nævne introduktionen af DSBs nye eldrevne lokomotiver, bestemmelser om klimakrav til fossilfrie byggepladser for Vejdirektoratet og udvikling af Danmarks digitale havplan for Søfartsstyrelsen.

Vi har bl.a. også hjulpet DSB med bygge- og vedligeholdelsesprojekter rundt om i landet, vi fortsatte arbejdet med at skabe en jernbaneforbindelse under Femern Bælt til Tyskland sammen med Femern A/S og den store ombygning af Oslo Centralstation for Bane NOR, som vil give det norske jernbanenet et gevaldigt løft.

Her kan du læse mere om vores aktuelle projekter

På vej mod grønnere og bedre infrastruktur

Vi ser frem til 2022 med stor optimisme. Ud over et skarpt fokus på vores kerneområder, fortsætter vi vores rivende udvikling inden for bæredygtighed, vand og forsyning – hvor vi blev en del flere specialister i 2021.

Og der er meget at tage fat på. I år fik Danmark en samlet infrastrukturplan, som sammen med et stadigt stigende politisk fokus på klimaudfordringen sætter gang i aktiviteten i vores marked og øger ambitionerne for udviklingen af en grønnere og bedre infrastruktur. Det tegner til et spændende 2022.

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul – og et grønt og godt nytår!