Menu
Atkins i Ørestad

Om Atkins

Som en del af SNC-Lavalin Group er Atkins en af verdens største infrastrukturrådgivere. I Danmark er vi 450 projektledere, rådgivere og specialister, som arbejder for at skabe intelligente og bæredygtige infrastrukturløsninger, der styrker sammenhængskraften i vores samfund.

 

Fremtidens infrastruktur er fællesnævner for vores arbejde. I Danmark ligger vores kernekompetencer inden for jernbaner, broer og konstruktioner, vej, miljø, klima og vand, trafik- og byudvikling, intelligent mobilitet, risk management, it og geodata, landmåling og arealerhvervelse, energi, bygherrerådgivning og projektledelse.

Vigtige skridt på vejen mod en bedre fremtid

Vi er stolte af at bidrage til mange af landets største, vigtigste og mest spændende infrastrukturprojekter, som vi løser på tværs af fagområder og i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere.

Uanset om det er projektering af en ny højhastighedsbane, udvikling af et webbaseret trafikkort, intelligent overvågning af konstruktioners tilstand, design af en bro eller en masterplan for et nyt byområde – så arbejder vi for at forvandle vores kunders visioner til holdbare løsninger, som er vigtige skridt på vejen mod en bedre fremtid.

Del af SNC-Lavalin Group

I juli 2017 blev Atkins en del af SNC-Lavalin. Tilsammen er vi nu en af verdens absolut største rådgivervirksomheder med over 50.000 ansatte, som arbejder på tværs af 50 lande. I Danmark har vi fortsat den samme stærke ekspertise til at løse komplekse infrastrukturprojekter, men nu med et langt større hold af eksperter i ryggen. Det giver os unikke muligheder for at udveksle viden og hente internationale kræfter til vores lokale kunder.

Atkins

Vores nyhedsbrev

Verdensmål

Vores ansvar

I Atkins forholder vi os aktivt til den verden, vi er en del af. Vi er bevidste om vores etiske ansvar over for kunder, kolleger og samfund – herunder de sikkerheds- og miljømæssige aspekter af vores projekter.

>Læs mere
Udvidelse af Øresundsmotorvejen

Vores projekter

Se et udvalg af vores aktuelle projekter.

>Se vores projekter
SNC-Lavalin Atkins

Atkins, kort fortalt

Digital transformation

Passion for 3D

Lasse Jensen har i sine snart syv år hos Atkins været optaget af at skabe digital transformation. Han spillede en central rolle i arbejdet med 3D-modellering af København-Ringsted banen.

>Læs mere
Job i Atkins

Vores stillinger

Her kan du læse om de profiler, vi søger lige nu.

>Se jobs
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok