Menu
banegaard1

Vores historie

I dag er Atkins en del af SNC-Lavalin Group med mere en 50.000 kolleger i over 50 lande. For SNC-Lavalin går historien over hundrede år tilbage, mens den for Atkins Danmark tog sin begyndelse i 2001.

 

I juli 2001 etablerede Atkins sig i Danmark ved opkøbet af Banestyrelsen Rådgivning. Således blev Atkins Danmark A/S datterselskab af WS Atkins plc.

Allerede i november samme år blev Atkins Sverige AB etableret som datterselskab til Atkins Danmark, og i 2009 kom Atkins Norge til.

I 2010 overtog Atkins Danmark det danske rådgivende ingeniørfirma Gimsing & Madsen med speciale inden for broer og konstruktioner, og i 2015 købte Atkins det norske rådgiverfirma Terramar AS med speciale i projektledelse.

Den 3. juli 2017 blev Atkins del af SNC-Lavalin.

I Skandinavien er vi i dag over 1100 kolleger med kernekompetencer inden for jernbaner, broer og konstruktioner, vej, miljø, klima og vand, geoteknik, trafik- og byplanlægning, arkitektur, energi, IT og geodata, risk management, landmåling og arealerhvervelse, projektledelse og bygherrerådgivning.

 

Udvidelse af Øresundsmotorvejen

Vores projekter

Se et udvalg af vores aktuelle projekter.

>Se vores projekter
SNC-Lavalin Atkins

Vores kontorer

Her finder du en oversigt over alle SNC-Lavalins kontorer.

>Find kontor internationalt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok