LØSNINGER DER FÅR SAMFUNDET TIL AT FUNGERE

Som en del af SNC-Lavalin Group er Atkins en af verdens største infrastrukturrådgivere. I Danmark er vi omkring 400 projektledere, rådgivere og specialister, som arbejder for at skabe intelligente og bæredygtige infrastrukturløsninger, der styrker sammenhængskraften i vores samfund.

I partnerskab med vores kunder udvikler vi mange af tidens vigtigste infrastrukturprojekter. Ofte er projekterne multidisciplinære, hvor mange af vores kompetencer er i spil, og vi samarbejder på tværs af organisation og landegrænser.

Hvert projekt, vi leverer, er enestående og tilpasset kundens særlige ønsker og udfordringer. Vi tænker altid frem – men også tilbage, for vores bidrag bygger på stor erfaring fra mange af landets vigtigste infrastrukturprojekter.

Vores engagement finder vi i glæden ved hver dag at skabe løsninger, som bidrager til bæredygtig udvikling af vores samfund.

KONTAKT OS

Eva Rindom

Adm. direktør, Danmark

   

VORES FORMÅL

VI VIL GØRE VERDEN MERE GRØN OG DIGITAL

Vi udvikler intelligente og bæredygtige infrastrukturløsninger, der styrker sammenhængskraften i vores samfund.
Læs mere

VORES INTERNATIONALE BAGLAND

GLOBALT UDSYN

Som en del af SNC-Lavalin er vi over 50.000 kolleger, der udvikler ny infrastruktur rundt om i verden. Det giver os et globalt udsyn og superkræfter, både hvad angår specialviden og muskler til at løse opgaverne.
Læs mere

FORSKEL GØR EN FORSKEL

Vi insisterer på at have et inkluderende fællesskab, hvor alle med de rette kompetencer kan være med – og hvor alle stemmer bliver hørt. Det har stor betydning for vores trivsel og arbejdsglæde – men i høj grad også for, at vi med vores forskellige perspektiver og indsigt kan skabe de bedste løsninger på fremtidens problemer. Som en del af vores ambition om i højere grad at afspejle forskelligheden i samfundet, har vi i Atkins Danmark tilsluttet os DIs strategi for kønsdiversitet; Gender Diversity Pledge. Her er målet, at vi sammen rykker dansk erhvervsliv mod en 40/60- fordeling i 2030.

Læs mere

BÆREDYGTIGHED

Læs mere

NYHEDER

Læs mere

KARRIERE

Læs mere

VORES PROJEKTER

Læs mere