VI UDVIKLER INTELLIGENTE OG BÆREDYGTIGE INFRASTRUKTURLØSNINGER, DER STYRKER SAMMENHÆNGSKRAFTEN I VORES SAMFUND

I partnerskab med vores kunder udvikler vi meget af tidens samfundsvigtige infrastruktur.

Vi planlægger, udvikler og vedligeholder meget af det, vi alle tager for givet – men som vi slet ikke kan undvære i vores dagligdag.

Det er vores kollektive transport, veje, stier og broer af høj kvalitet, vores forsyning og digitale løsninger, der gør livet nemmere og skaber grøn by- og landudvikling.

For infrastrukturen er fundamentet, der får livet og samfundet til at fungere. Og vi er stolte af at bidrage med intelligente og bæredygtige løsninger, der styrker sammenhængskraften i vores samfund.

KONTAKT OS

Eva Rindom

Adm. direktør, Danmark

   

BÆREDYGTIGHED

RÅDGIVNING DER GØR EN FORSKEL

Det er samspil med vores kunder, vi gør den største forskel for kloden og for samfundet. Vi rådgiver om valg og fravalg, der skåner miljøet, skaber lang holdbarhed og understøtter fællesskab og livskvalitet.
Læs mere

MANGFOLDIGHED ER PÅ ALLE MÅDER EN STYRKE

Vi insisterer på at have et inkluderende fællesskab, hvor alle med de rette kompetencer kan være med – og hvor alle stemmer bliver hørt. Det har stor betydning for vores trivsel og arbejdsglæde – men i høj grad også for, at vi med vores forskellige perspektiver og indsigt kan skabe de bedste løsninger på fremtidens problemer. Som en del af vores ambition om i højere grad at afspejle forskelligheden i samfundet, har vi i Atkins Danmark tilsluttet os DIs strategi for kønsdiversitet; Gender Diversity Pledge. Her er målet, at vi sammen rykker dansk erhvervsliv mod en 40/60- fordeling i 2030.

Læs mere

BÆREDYGTIGHED

Læs mere

NYHEDER

Læs mere

KARRIERE

Læs mere

VORES PROJEKTER

Læs mere