Menu

Den moderne jernbane er en sikker, effektiv og miljørigtig transportform, som bringer mennesker og landsdele tættere sammen. I Atkins er vi et stort og fagligt bredt hold baneeksperter, der har den viden og erfaring, det kræver at rådgive om alle facetter af et baneprojekt.

 

Hver eneste dag sætter vi vores tydelige spor på udviklingen af det danske banenet. Uanset om det er højhastighedsbaner, traditionelle regional- og lokalbaner, metrosystemer eller letbaner, så har vi den viden og erfaring, det kræver at rådgive om alle facetter af baneprojektet – i samtlige faser og inden for alle banetekniske discipliner.

Vi er med til at realisere nogle af tidens største og mest komplicerede baneprojekter såsom etablering af den nye bane København – Ringsted og Signalprogrammet – sideløbende med et bredt udvalg af andre baneopgaver, der kræver den helt rigtige specialviden.

På globalt plan er vi over 4.000 jernbanerådgivere, der leverer ekspertise til nogle af verdens mest avancerede transportsystemer.

oerestadtog1

Baneprojekter

Vi er med til at realisere tidens mange spændende baneprojekter. Her er nogle af dem.

>Læs mere
København - Ringsted banen

Bane, kort fortalt

Det laver vi på jernbaneområdet.

>Hent faktaarktet Bane, Kort fortalt
Job i Atkins

Vores stillinger

Her kan du læse om de profiler, vi søger lige nu.

>Se jobs
Per Lindholm Larsen

Kontakt

Per Lindholm Larsen
Direktør, Consultancy

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok