Menu
Atkins GIS og IT

GIS og IT

GIS (geografiske informationssystemer) er et fremragende værktøj til analyse, visualisering og formidling af data, der kan forankres geografisk. Atkins har stor ekspertise i rådgivning og systemudvikling inden for GIS og har erfaring fra et bredt udvalg af GIS-projekter i Danmark og internationalt.

 

Når GIS integreres med andre it-systemer opnås en synergi, der kan være af stor værdi for virksomheder, privatpersoner og offentlige myndigheder; eksempelvis i kommunikationen med borgerne via hjemmesider og apps.

Vores alsidige team af it-arkitekter, udviklere og web-designere har tilsammen den ekspertise, der skal til for at levere komplette it- og GIS-løsninger; herunder softwareudvikling, implementering, test, migrering af data, usability, uddannelse, løbende support, vedligeholdelse, rådgivning m.m.

Åben dialog om skræddersyede løsninger

I Atkins har vi en innovativ tilgang til GIS, og vi er altid parate til sammen med kunden at finde nye anvendelser for teknologien, fx gennem open source. Vi er ikke forpligtet til at anvende én bestemt GIS-platform eller på forhånd fastlagte metoder. Det giver os frie hænder til fuldt og helt at tage udgangspunkt i den enkelte kundes behov og således levere det skræddersyede resultat, der bedst muligt understøtter kundens forretning.

Kategori_projekter_GISogIT

GIS og it-projekter

Vi løser et bredt udvalg af GIS og IT-projekter i Danmark og internationalt.

>Læs mere
Digitale Services, Atkins

Digitale services

Vores digitale services kan sammensættes og skræddersyes efter jeres behov.

>Læs mere
Job i Atkins

Vores stillinger

Her kan du læse om de profiler, vi søger lige nu.

>Se jobs
Leverandør til SKI

SKI-leverandør

Vi er leverandør på SKI-rammeaftalerne 02.06 Standardsoftware og 02.18 IT-løsninger og -projekter.

>Læs mere
Johan Hartnack

Kontakt

Johan Hartnack
Afdelingschef, GIS & IT

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok