Menu

Miljøspørgsmål spiller en central rolle i mange beslutningsprocesser. Miljøet er i fokus, både når det gælder virksomheders interne arbejdsmiljø og miljø i bredere forstand fra VVM-undersøgelser og naturgenopretning til begrænsning af CO2-udledning, støjgener og anden forurening.

 

I Atkins arbejder vi for at sikre, at vores kunders projekter gennemføres miljømæssigt forsvarligt, samtidig med at vi skaber mest muligt miljø for pengene til gavn for sundhed, klima, plante- og dyreliv. Vi kan tilbyde rådgivning inden for en bred vifte af ydelser, hvor vi tilpasser vores arbejde til jeres behov.

Vi arbejder ud fra en helhedsorienteret devise om at inddrage de rette kompetencer på tværs af alle projektets faggrupper, hvorved vi sikrer de mest optimale løsninger for miljøet og projekterne.

Biologiske undersøgelser og erstatningsnatur

Miljøprojekter

Vi sikrer, at infrastrukturprojekter gennemføres miljømæssigt forsvarligt.

>Læs mere
Atkins Miljø og klima

Bæredygtighed

Vores fremtid afhænger af de valg, vi træffer i dag.

>Læs mere
Rådgivning til din kommune

Kommune

Vi giver et nyt perspektiv på jeres projekter.

>Se mere
Anette Marqvardsen

Kontakt

Anette Marqvardsen
Afdelingschef,
Miljø, vand og landmåling

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok