Menu
Nyheder

Trafik- og byudvikling

Vores viden inden for transport og grøn mobilitet gør os til en værdifuld og handlekraftig medspiller, for alle der arbejder med by- og trafikplanlægning.

 

Som trafik- og byplanlæggere arbejder vi for at sikre sammenhæng mellem byen og trafikken, så mobilitetsproblemer løses, samtidig med at vi skaber attraktive byrum til glæde for byens borgere. Vi har en holistisk tilgang til trafik- og byplanlægning og lægger stor vægt på et godt samarbejde mellem arkitekter, byplanlæggere og trafikplanlæggere om udformningen af byens rum. Som fortalere for bæredygtig transport og en udformning af byrum og infrastruktur, der fremmer den, arbejder vi bl.a. med letbaner, fodgængertrafik og cyklisme.

Med udgangspunkt i vores store erfaring med baneområdet, arbejder vi med intermodal transport. Alle transportformer (tog, bus, cykel, bil, fodgænger) skal fungere i et optimalt samspil, så det er let for trafikanter at skifte transportformer til forskellige formål og på forskellige tidspunkter. Infrastrukturen skal være i orden og fungere i et godt samspil med transportsystemerne, så der opnås høj mobilitet, samtidig med at bymiljøet bliver attraktivt, levende, trygt og sikkert.

fodgaengere1

Byudviklingsprojekter

Vi arbejder for at skabe sammenhæng mellem byen og trafikken.

>Læs mere
Rådgivning til din kommune

Kommune

Vi giver et nyt perspektiv på jeres projekter.

>Se mere
Atkins

Vores nyhedsbrev

Anders Kaas

Kontakt

Anders Kaas
Afdelingschef,
Planlægning og arkitektur

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok