Menu
Landmaaling2016_01

Arealer og landmåling

Har du har brug for hjælp til landmålingsopgaver eller areal- og rettighedserhvervelse til jeres projekter? Vores erfarne landinspektører og landmålere hjælper med projekter af alle størrelser og forskellig kompleksitet.

 

Vi udfører landmålingsopgaver i forbindelse med bl.a. vej-, bro- og jernbaneprojekter samt byudvikling, hvor et præcist og detaljeret grundlag er forudsætningen for projekternes gennemførelse.

Vi gennemfører projekter for kommunale og statslige bygherrer, hvor der skal udføres areal- og rettighedserhvervelse ved enten ekspropriation eller frivillige aftaler og rådgiver gennem hele processen med bl.a. udarbejdelse af materiale til ekspropriations- og åstedsforretninger, udarbejdelse af erstatningsforslag samt forhandler med de involverede lodsejere.

Vi står klar til at hjælpe med:

  • Landmåling på land, til vands og i luften
  • Areal- og rettighedserhvervelse ved ekspropriation eller frivillige aftaler
  • Ledningsrettigheder og -protokoller
  • Ejendomsmæssige forundersøgelser og jordfordeling.
Lavbundsareal ved Burkal

Lavbundsareal, Burkal

For Naturstyrelsen har vi undersøgt de tekniske og ejendomsmæssige muligheder for realisering af et 130 ha stort lavbundsareal ved Burkal i Aabenraa Kommune.

>Læs mere
Anette Marqvardsen

Kontakt

Anette Marqvardsen
Afdelingschef,
Miljø, vand og landmåling

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok